Εταιρικό Προφίλ

Η KAPARENT Α.Ε. ξεκίνησε την δραστηριότητα της στον χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων το 2009. Η πρωτοπορία της είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας προϋπηρεσίας των ιδρυτών της στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς και η μεγάλη γνώση τους για το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ενδιαφερόμαστε αποκλειστικά και μόνο για την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών. Οι σχέσεις μας με τους πελάτες, συνεργάτες αλλά και προμηθευτές στηρίζονται πάντα στην αξιοπιστία, την οποία για κανένα πρόσκαιρο κέρδος δεν ρισκάρουμε.

Η απόφαση να συνεργαστείτε με την KAPARENT Α.Ε. θα αποτελέσει μια θαυμάσια επιλογή για αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας, τα οποία είναι πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

H KAPARENT Α.Ε.είναι μία συνεχόμενα αναπτυσσόμενη εταιρία στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Τα ολοκαίνουρια αυτοκίνητα, με καταστήματα στην Ήπειρο και τη Λευκάδα, συνδυασμένα με ταχύτατη εξυπηρέτηση και τις καλύτερες τιμές, είναι τα στοιχεία της επιτυχίας της εταιρίας μας. Τα  αυτοκίνητα μας είναι διαθέσιμα τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και για τις διακοπές σας.

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων ξεκινώντας από κατηγορίες πόλης, με χαμηλές ημερήσιες χρεώσεις, αλλά και κατηγορίες οικογενειακών και πολυτελών αυτοκινήτων, για άνετα οικογενειακά ή επαγγελματικά ταξίδια.

Εάν βρίσκεστε στην Ήπειρο, ανακαλύψτε τις μοναδικές ομορφιές με την ασφαλή και αξιόπιστη KAPARENT Α.Ε. Από τα επιβλητικά βουνά της οροσειράς της Πίνδου μέχρι το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους, τις μαγικές παραλίες και ακτές. Επισκεφθείτε τα αμέτρητα αρχαία και Βυζαντινά μουσεία και τοποθεσίες της περιοχής καθώς επίσης και τα γραφικά χωριά της Ηπείρου.

Με ένα αυτοκίνητο, μπορείτε να οργανώσετε το δικό σας πρόγραμμα περιήγησης και να επισκεφθείτε τα μέρη που σας ενδιαφέρουν όποτε εσείς θέλετε.

Η KAPARENT Α.Ε. έχει πείρα στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της υπηρεσίας παράδοσης/παραλαβής αυτοκινήτων προς/από το αεροδρόμιο ή λιμάνι της επιλογής σας (Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, Αεροδρόμιο Μακεδονίας, Λιμάνι Ηγουμενίτσας κ.α.).