Ηγουμενίτσα - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Η Ηγουμενίτσα είναι η πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Ιόνιο νησί της Κέρκυρας. Το φυσικό λιμάνι της είναι μία από τις κύριες εισόδους στην Ελλάδα από όλη την Ευρώπη.

Η Ηγουμενίτσα και η Θεσπρωτία σε γενικές γραμμές, είναι μια περιοχή με μακρά ιστορία, πηγαίνοντας πίσω στα αρχαία χρόνια. Σήμερα, η Ηγουμενίτσα είναι ένας πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους επισκέπτες στην Ελλάδα. Οι φυσικές ομορφιές και η γοητεία της περιοχής την καθιστούν ένα από τα μέρη που πολλοί επισκέπτες επιστρέφουν από καιρό σε καιρό. Από την Αθήνα, η απόσταση μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, είναι περίπου 495 χιλιόμετρα.

Από τη Θεσσαλονίκη στη Βόρεια Ελλάδα, η απόσταση είναι περίπου 400 χιλιόμετρα. Από το προηγούμενο έτος με την ολοκλήρωση της νέας Εγνατίας Οδού, η πρόσβαση στην Ηγουμενίτσα έχει γίνει πολύ πιο εύκολη. Οι όμορφες ακτές της Θεσπρωτίας είναι διάσημες σε όλη την Ελλάδα για τα καταγάλανα νερά και αμμώδεις παραλίες τους. Η πιο κοντινή παραλία στην Ηγουμενίτσα είναι το Δρέπανο, η οποία είναι πολύ μεγάλη, ενώ η Πλαταριά και τα Σύβοτα είναι επίσης όμορφα μέρη που πρέπει κανείς να επισκεφθεί τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του.

Υπάρχουν συχνές συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη με λεωφορεία (ΚΤΕΛ), καθώς και συνδέσεις με πλοία στο λιμάνι της Πάτρας και τα περίφημα Ιόνια νησιά της Κέρκυρας και των Παξών.

Θα πρέπει επίσης να αναφερθούν οι συχνές ακτοπλοϊκές γραμμές σε πολλά λιμάνια της Ιταλίας. Σταθμό Εξυπηρέτησης της KAPARENT Α.Ε. στην Ηγουμενίτσα μπορείτε να βρείτε μέσα στο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της VW / Audi στο 2ο χλμ της Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων. Εξυπηρετούμε επίσης τον κρατικό λιμένα της Ηγουμενίτσας.

Καντε Κρατηση Online

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Αγίων Αποστόλων 3
  • ΤΚ 46 100, Ηγουμενίτσα
  • 2665024400
  • 6974700300

Βρείτε Μας Στον Χάρτη

Όλες οι Τιμές Ενοικίασης Περιλαμβάνουν:

Απεριόριστα Χιλιόμετρα

Φ.Π.Α. 24%

Μερική Απαλλαγή Ζημιών με Απαλλαγή (CDW)

Ασφάλεια προς Τρίτους (TPL)

Ασφάλεια για Πυρκαγιά (FPC)

Ασφάλεια Κλοπής (TPC)

Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος (PAI)

CD Player σε όλα τα Μοντέλα

Κλιματισμός σε όλα τα Μοντέλα

24-hour Road Assistance

Παράδοση και Παραλαβή