Πρέβεζα - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Στο βόρειο ακρωτήρι του Αμβρακικού κόλπου είναι τοποθετημένη η γραφική πόλη της Πρέβεζας, μια πόλη με χιλιάδες χρόνια ιστορίας, και τοπία με φυσική ομορφιά. Η Πρέβεζα βρίσκεται 385 χιλιόμετρα από την Αθήνα μέσω Ακτίου, και είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για αυτούς που πραγματικά εκτιμούν τη φύση, στα καλύτερα της.

Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, το λιμάνι της Πρέβεζας είναι ολοζώντανο από βάρκες και σκάφη αναψυχής που φθάνουν και αναχωρούν σε καθημερινή βάση. Η μεγάλη προκυμαία, με τα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για χαλαρωτικές βόλτες, και ένα μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε ακούγοντας τον ήχο των κυμάτων να σκάνε στην ακτή.

Η Πρέβεζα συνδέεται αεροπορικώς μέσω του αεροδρόμιου του Ακτίου (PVK), και επίσης συνδέεται με τα ΚΤΕΛ Αθήνας, Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων. Στο Άκτιο θα βρείτε επίσης μερικές θαυμάσιες μαρίνες. Υπηρεσία Σταθμός KAPARENT Α.Ε. στην Πρέβεζα μπορείτε να βρείτε μέσα στο εξουσιοδοτημένο αντιπροσωπείας της VW / AUDI στο 5ο χλμ. της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας.

Σημείο Εξυπηρέτησης της ΚAPARENT Α.Ε. στην Πρέβεζα θα βρείτε στην αντιπροσωπεία της VW/AUDI που βρίσκετε στο 5ο χλμ Ε.Ο Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας. Επίσης εξυπηρετούμε τον κρατικό αερολιμένα του Ακτίου και όλους τους τουριστικούς προορισμούς, σε όλη τη βορειοδυτική παράκτια περιοχή μέχρι στην Ηγουμενίτσα.

Καντε Κρατηση Online

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • VW / AUDI – Γ.ΚΑΨΙΩΧΑΣ ΑΕΒΕ
  • 5o χλμ Ε.Ο Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας
  • ΤΚ 48 100, Πρέβεζα
  • 26820 23172
  • 26820 89362
  • 698 4030400

Βρείτε Μας Στον Χάρτη

Όλες οι Τιμές Ενοικίασης Περιλαμβάνουν:

Απεριόριστα Χιλιόμετρα

Φ.Π.Α. 24%

Μερική Απαλλαγή Ζημιών με Απαλλαγή (CDW)

Ασφάλεια προς Τρίτους (TPL)

Ασφάλεια για Πυρκαγιά (FPC)

Ασφάλεια Κλοπής (TPC)

Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος (PAI)

CD Player σε όλα τα Μοντέλα

Κλιματισμός σε όλα τα Μοντέλα

24-hour Road Assistance

Παράδοση και Παραλαβή