Ζάκυνθος - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Η Ζάκυνθος είναι ένα από τα νησιά των Επτανήσων, στο Ιόνιο Πέλαγος, και είναι γνωστή διεθνώς με το όνομα "Ζάντε" ή Φιόρο του Λεβάντε. Είναι το τρίτο σε μέγεθος και πληθυσμό νησί των Επτανήσων, μετά την Κεφαλονιά και την Κέρκυρα, καταλαμβάνοντας έκταση 406 τ.χλμ και έχοντας πληθυσμό περίπου 39.000 κατοίκους.

Το Ναυάγιο, ο Λαγανάς, οι Βολίμες είναι μερικές από τις πιο γνωστές παραλίες της Ελλάδας που θα βρείτε στη Ζάκυνθο, ενώ το νησί αποτελεί ένα από τα καταφύγια της θαλάσσιας χελώνας Καρέτα - Καρέτα και της μεσογειακής φώκιας Μονάχους - Μονάχους.

Μπορείτε να φτάσετε στη Ζάκυνθο με αεροπλάνο ή με πλοίο. Το νησί συνδέεται ακτοπλοϊκώς με το λιμάνι της Κυλλήνης, η οποία βρίσκεται στο ανατολικό μέρος της Πελοποννήσου, κοντά στην Πάτρα, καθώς επίσης και με το λιμάνι Πεσσάδα της Κεφαλονιάς. Το αεροδρόμιο έχει καθημερινή αεροπορική σύνδεση με το αεροδρόμιο της Αθήνας, ενώ δέχεται μεγάλο αριθμό πτήσεων charter από το εξωτερικό.

Σταθμό Εξυπηρέτησης της KAPARENT Α.Ε. στη Ζάκυνθο, θα βρείτε δίπλα από το Διεθνές Αεροδρόμιο "Διονύσιος Σολωμός" του νησιού, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, πάνω ακριβώς στον κεντρικό δρόμο που ενώνει την πόλη της Ζακύνθου με το Αεροδρόμιο. Το αεροδρόμιο απέχει 4 χιλιόμετρα από την πόλη και το λιμάνι της Ζακύνθου.

Καντε Κρατηση Online

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Αμπελόκηποι, Δρόμος Αεροδρομίου
  • ΤΚ 29 100, Ζάκυνθος
  • 26950 43313
  • 26950 43314
  • 698 5075000

Βρείτε Μας Στον Χάρτη

Όλες οι Τιμές Ενοικίασης Περιλαμβάνουν:

Απεριόριστα Χιλιόμετρα

Φ.Π.Α. 24%

Μερική Απαλλαγή Ζημιών με Απαλλαγή (CDW)

Ασφάλεια προς Τρίτους (TPL)

Ασφάλεια για Πυρκαγιά (FPC)

Ασφάλεια Κλοπής (TPC)

Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος (PAI)

CD Player σε όλα τα Μοντέλα

Κλιματισμός σε όλα τα Μοντέλα

24-hour Road Assistance

Παράδοση και Παραλαβή