Αγρίνιο - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Βόρεια του Μεσολογγίου, σε απόσταση περίπου 36 χιλιομέτρων βρίσκεται η πόλη του Αγρινίου η οποία είναι το βιομηχανικό και παραγωγικό κέντρο της περιοχής, με κύριο κλάδο την καλλιέργεια και τη μεταποίηση του καπνού. Το Αγρίνιο είναι η μεγαλύτερη πόλη του νομού Αιτωλοακαρνανίας, με περίπου 100.000 κατοίκους. Η πόλη βρίσκεται σε μια μεγάλη πεδιάδα που αρδεύεται από τον Αχελώο ποταμό και ολόκληρη η περιοχή είναι ένα πλούσιο γεωργικό παραγωγικό κέντρο.

Η πόλη περήφανη να έχει ένα πανεπιστήμιο και ένα Αρχαιολογικό Μουσείο, με εκθέματα που αποτελούνται από ευρήματα από τοπικές ανασκαφές. Τα αρχαία θέατρα, μοναστήρια, εκκλησίες, αρχαία και μεσαιωνικά κάστρα και οχυρά είναι διάσπαρτα φυσικά σημάδια ενός αδιάσπαστου πολιτισμού.

Η πόλη βρίσκεται περίπου 80 χλμ από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, 35 χιλιόμετρα από το Μεσολόγγι, και επίσης βρίσκεται κοντά στην Πάτρα και την Ναύπακτο. Σταθμός Εξυπηρέτησης της KAPARENT Α.Ε. στο Αγρίνιο μπορείτε να βρείτε μέσα στην εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία της VW / AUDI στο 5ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Αντιρίου.

Καντε Κρατηση Online

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • VW / AUDI – Γ.ΚΑΨΙΩΧΑΣ ΑΕΒΕ
  • 5o χλμ Ε.Ο Αγρινίου – Αντιρρίου
  • ΤΚ 30 100, Αγρίνιο
  • 26410 50863
  • 26410 50866
  • 698 4030400

Βρείτε Μας Στον Χάρτη

Όλες οι Τιμές Ενοικίασης Περιλαμβάνουν:

Απεριόριστα Χιλιόμετρα

Φ.Π.Α. 24%

Μερική Απαλλαγή Ζημιών με Απαλλαγή (CDW)

Ασφάλεια προς Τρίτους (TPL)

Ασφάλεια για Πυρκαγιά (FPC)

Ασφάλεια Κλοπής (TPC)

Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος (PAI)

CD Player σε όλα τα Μοντέλα

Κλιματισμός σε όλα τα Μοντέλα

24-hour Road Assistance

Παράδοση και Παραλαβή