Λευκάδα - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Το Ιόνιο νησί της Λευκάδας είναι ένα πολύ όμορφο νησί, που βρίσκεται κοντά στην Αιτωλοακαρνανία, στη Δυτική Ελλάδα. Υπάρχει πράγματι μια μικρή γέφυρα που ανοιγοκλείνει και που συνδέει το νησί με την ηπειρωτική χώρα. Με φυσικά, όμορφα και μαγευτικά τοπία, η Λευκάδα είναι ένα πολύ δημοφιλές νησί διακοπών για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Το νησί της Λευκάδας είναι καλά οργανωμένο να μεριμνήσει για τον τουρισμό, και έχει μια καλά αναπτυγμένη υποδομή με κύρια τουριστικά θέρετρα, όπως το Νυδρί και ο Άγιος Νικήτας. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να περάσουν από την παλιά εκκλησία του Αγίου Μηνά, η οποία βρίσκεται σε μια γοητευτική πλατεία στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Εκεί μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα ή ένα ποτό σε μία από τις παραδοσιακές ταβέρνες και μπαρ.

Η Λευκάδα διαθέτει μαγευτικές παραλίες για κάθε γούστο. Απέραντες αμμουδερές παραλίες που θα σας καταπλήξουν με την άγρια ομορφιά τους όπως το Πόρτο Κατσίκι, οι Εγκρεμνοί και το Κάθισμα, αλλά και παραλίες για πιο ήρεμες οικογενειακές καταστάσεις όπως ο Αϊ Γιάννης και η Βασιλική για windsurfing αλλά και kite surfing.

Περίπου 3 χιλιόμετρα έξω από την πόλη βρίσκεται το γοητευτικό μοναστήρι της "Φανερωμένης", το οποίο χτίστηκε σε μια πολύ όμορφη περιοχή.

Οι επισκέπτες της Λευκάδας θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων όπως ξενοδοχεία, δωμάτια, στούντιο και διαμερίσματα σε όλο το νησί. Η Λευκάδα έχει αεροπορικές συνδέσεις μέσω του αεροδρομίου στο Άκτιο (PVK), καθώς και τακτικές εθνικές μεταφορές με ΚΤΕΛ από Αθήνα και άλλες μεγάλες ελληνικές πόλεις.

Υπάρχουν επίσης ακτοπλοϊκές γραμμές που μπορούν οι επισκέπτες να μεταβούν στα γειτονικά νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Τα γραφεία της KAPARENT Α.Ε στη Λευκάδα βρίσκονται κοντά στο ιστορικό κέντρο στην οδό Π. Φίλιππα 18 & Κ. Καλκάνη 60, στη χώρα.

Καντε Κρατηση Online

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Φ.Πανάγου 18 & Κ.Καλκάνη 60
  • ΤΚ 31 100, Λευκάδα
  • 26450 24399
  • 26450 20291
  • 698 4030400

Βρείτε Μας Στον Χάρτη

Όλες οι Τιμές Ενοικίασης Περιλαμβάνουν:

Απεριόριστα Χιλιόμετρα

Φ.Π.Α. 24%

Μερική Απαλλαγή Ζημιών με Απαλλαγή (CDW)

Ασφάλεια προς Τρίτους (TPL)

Ασφάλεια για Πυρκαγιά (FPC)

Ασφάλεια Κλοπής (TPC)

Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος (PAI)

CD Player σε όλα τα Μοντέλα

Κλιματισμός σε όλα τα Μοντέλα

24-hour Road Assistance

Παράδοση και Παραλαβή