Άρτα - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Η Άρτα είναι μια από τις τέσσερις κύριες πόλεις της Ηπείρου - ένα γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας- και βρίσκεται στις όχθεις του ποταμού Αράχθου.

Σήμερα εάν επισκέπτεστε την Άρτα μπορείτε να δείτε το το πασίγνωστο ‘Γεφύρι της Άρτας’ που βρίσκεται στα δυτικά και απέχει από το κέντρο 1 χλμ. Είναι το πιο γνωστό πολύτοξο γεφύρι της Ηπείρου, που γεφυρώνει τις δύο όχθες του ποταμού Αράχθου και είναι ένα από τα καλύτερα διατηρούμενα μνημεία της Άρτας. Διακρίνεται για τη μοναδική αρχιτεκτονική του αλλά και για τον θρύλο που έχει συνδεθεί με την κατασκευή του.

Επίσης μπορείτε να δείτε το εντυπωσιακό κάστρο, και τις βυζαντινές εκκλησίες που στέκονται ακόμα υπερήφανα, επιδεικνύοντας το μοναδικό αρχιτεκτονικό ύφος τους. Το φυσικό τοπίο και το περιβάλλον που βρίσκεται στην Άρτα θα εντυπωσιάσει και θα εμπνεύσει τους επισκέπτες της.

Η Άρτα βρίσκεται 375 χλμ από την Αθήνα μέσω της γέφυρας Ρίου - Αντίρριου. Η περιοχή προσφέρει στους επισκέπτες όλες τις σύγχρονες ανέσεις αλλά και εγκαταστάσεις μιας σύγχρονης πόλης, όμως το εντυπωσιακό τοπίο είναι ένα από τα πιο όμορφα του φυσικού περιβάλλοντος. Η Άρτα έχει συχνές εθνικές συνδέσεις λεωφορείων (KTEΛ) από τις μεγάλες πόλεις της Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Τα κεντρικά γραφεία της KAPARENT A.Ε. στην Άρτα βρίσκονται στο 3ο χλμ της εθνικής οδού Άρτας – Ιωαννίνων μέσα στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της VW/AUDI.

Καντε Κρατηση Online

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • VW / AUDI – Γ.ΚΑΨΙΩΧΑΣ ΑΕΒΕ
  • 3o χλμ Ε.Ο Άρτας - Ιωαννίνων
  • ΤΚ 47 100, Άρτα
  • 26810 78030
  • 26810 51548
  • 698 4030400

Βρείτε Μας Στον Χάρτη

Όλες οι Τιμές Ενοικίασης Περιλαμβάνουν:

Απεριόριστα Χιλιόμετρα

Φ.Π.Α. 24%

Μερική Απαλλαγή Ζημιών με Απαλλαγή (CDW)

Ασφάλεια προς Τρίτους (TPL)

Ασφάλεια για Πυρκαγιά (FPC)

Ασφάλεια Κλοπής (TPC)

Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος (PAI)

CD Player σε όλα τα Μοντέλα

Κλιματισμός σε όλα τα Μοντέλα

24-hour Road Assistance

Παράδοση και Παραλαβή