Αεροδρόμιο Ακτίου - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

O Κρατικός Αερολιμένας Ακτίου (PVK) είναι ένα αεροδρόμιο που εξυπηρετεί Πρέβεζα και Λευκάδα στην Ελλάδα. Είναι επίσης γνωστό ως Αεροδρόμιο Λευκάδας ή Αεροδρόμιο Πρέβεζας. Το αεροδρόμιο του Ακτίου βρίσκεται 4 χλμ. από την Πρέβεζα, 17 χλμ. από Λευκάδα και λειτουργεί από το 1968.

Αν έρχεστε από το εξωτερικό, θα πρέπει να ελέγξετε για πτήσεις τσάρτερ στο Άκτιο την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Κατά τη χειμερινή περίοδο υπάρχουν εσωτερικές πτήσεις προς και από την Αθήνα. Από το αεροδρόμιο του Ακτίου μπορείτε είτε να πάρετε το λεωφορείο ή να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και να μεταβείτε στην Λευκάδα ή και στην όμορφη Πάργα.

Νοικιάστε το αυτοκίνητο σας από την ΚΑΠΑ ΡΕΝΤ και με τον τρόπο αυτό, θα είστε σε θέση να διερευνήσετε τους θησαυρούς του υπέροχου αυτού μέρους και θα έχετε αξέχαστες διακοπές. Προσπαθήστε να κάνετε κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου σας εκ των προτέρων για να βρείτε τον χαμηλότερο δυνατό ναύλο.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων ΚΑΠΑ ΡΕΝΤ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο Άκτιο και το προσωπικό της θα σας συναντήσει μέσα στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου όλο το έτος.

Καντε Κρατηση Online

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Αίθουσα Αφίξεων Αεροδρομίου
  • ΤΚ 48 100, Άκτιο
  • 26820 26116
  • 698 4030400

Βρείτε Μας Στον Χάρτη

Όλες οι Τιμές Ενοικίασης Περιλαμβάνουν:

Απεριόριστα Χιλιόμετρα

Φ.Π.Α. 24%

Μερική Απαλλαγή Ζημιών με Απαλλαγή (CDW)

Ασφάλεια προς Τρίτους (TPL)

Ασφάλεια για Πυρκαγιά (FPC)

Ασφάλεια Κλοπής (TPC)

Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος (PAI)

CD Player σε όλα τα Μοντέλα

Κλιματισμός σε όλα τα Μοντέλα

24-hour Road Assistance

Παράδοση και Παραλαβή